top of page

Om få år står et nyt børne- og juniorunivers for Sønder Otting Skole klar til børn, forældre og medarbejdere. 

Skolens børn, medarbejdere og forældre bidrog i 2016 med drømme, ideer og konkrete ønsker til den ny skole. Det blev i 2017 udbudt i projektkonkurrence - Den Legende Skole - og det er med stor fornøjelse, vi kan fortælle, at vinderprojektet er fundet.

Det bliver en visionær skolebygning med spændende læringsmiljøer, hvor børn har let adgang til natur, leg, hands-on læring og kreativ udfoldelse inde som ude. Her er lagt stor vægt på trivsel, på mange måder at lære på, på børns forskellige behov, på udemiljøer, på leg og bevægelse og på gode rammer for inklusion for blot at hive nogle få ting frem. 

 

Skolen viser nye veje for skoler i Danmark med sin unikke kombination af åbne, varierede og indbydende miljøer, som samtidig rummer mulighed for at lukke døren, trække sig i ro eller skabe fuld fælles fokus om konkrete aktiviteter. 

Læs mere om projektet her!

Vi fortsætter med den tætte brugerinddragelse, så skolen skabes i tæt samarbejde. Se processen i hovedtræk nedenfor. Den bliver bearbejdet i detaljer i den kommende tid. 

 

En helt ny skole...​

bottom of page